Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 1 d’agost de 2011

Estrena i calendari

Divendres, la USAP va tornar a la gespa després d'unes setmanes de pretemporada. Era la retrobada amb l'afició; una retrobada informal, amb uns pocs milers d'espectadors, que visitaven la Catedral no tant amb la intenció de veure l'evolució del 'equip i dels jugadors, i el nou "guió" de Delmas, sinó sobretot amb la voluntat de retrobar l'espai i els amics. Per això el resultat era el de menys i per això, segurament, la convocatòria estava farcida de joves jugadors: en el XV titular, Delonca, Vilaceca, Vivalda i Michel, a la banqueta, Dubois, Carbou, Brison, Guiry, Bezian, Arnaudies, Maquaire i Klouchi acompanyaven Álvarez-Kairelis, Melé, Bosch o Porical. A la grada, Chouly, Planté, Cazenave o Taofifenua, entre seguidors que comentaven els partits internacionals d'estiu, l'entrenament previst dels bleus a la Catedral per ahir diumenge, i les vacances, tot just acabades o a punt de començar.

Qui això escriu, l'Ivan Font i el Santi Almenar, de la Penya 550 de València, van aprofitar per retrobar-se amb la gent del nord, en Pere de Tuïr, o en Marcel i la gent de Les Barretines. Jornada familiar. Un primer temps en què la USAP va dominar el joc, i se'n va anar al vestidor amb un assaig a la butxaca i un 7 a 0 en el marcador; a la represa, l'Agen va treure pit i Delmas va començar a fer rodar la banqueta. El resultat final, 12 a 28 per al de blanc-i-blau; la darrera jugada, en certa manera, va ser el resum perfecte del que es va veure sobre el terreny de joc: amb la línia de marca traspassada, un jove jugador de la USAP es confia ... i un de l'Agen li fa caure l'ovalada. Coses que passen en pretemporada, i que en un partit oficial hauria aixecat un seguit d'esgarips que s'haurien sentit, com a mínim, a Guardamar.

Divendres vinent, segon aperitiu de la temporada: el rival, Tolosa. A partir de les 20 hores, a l'Aimat Giralt.

En un altre sentit, ja disposem de dia i hora per al primer partit europeu de la temporada. Serà contra Exeter Chiefs, a Perpinyà, el divendres 11 de novembre a les set de la tarda. La resta de partits ...

17/11, 19:45: Dragons - USAP (Rodney Parade)
09/12, 19:00: USAP - Prato (Aimat Giralt)
17/12, 14:30:Prato - USAP (Stadio Lungobisenzio)
13 a 15/1:USAP - Dragons (Aimat Giralt)
19 a 22/1: Exeter - USAP (Sandy Park).

1 comentari:

  1. A Guardamar, a Fraga, a l'Alguer i, evidentment per proximitat, a Salses i el mateix Canigó.

    T'has oblidat de la Laia i el Jan, que no per ser memors són menys persones. i la seua presència a la grada va ser ben intensa, xe!

    Fins aviat companys, un plaer patillut

    Santi, l'arlequí valencià

    ResponElimina