Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 4 de juliol de 2011

Una de freda ... i una de calenta

Jean-Phillippe Grandclaude, centre dels nostres Arlequins, va patir la setmana passada una ruptura total del lligament lateral intern del genoll esquerra; la gravíssima lesió es va produir a l'entrenament del dimarts, i s'espera que la seva recuperació s'allargui sis mesos. Dues setmanes de preparació, i la USAP ja rep la primera bastonada de la pretemporada i Grandclaude, de vint-i-vuit anys, una pèssima notícia. El jugador serà operat aquesta mateixa setmana, a Tolosa, per tal d'afavorir al màxim la seva recuperació.

La lesió, a més, suposa un repte per a l'entrenador català, Jacques Delmas: per a l'inici de la temporada l'equip només compta amb dos centres (Hume i Coetzee), ja que Marty, Mermoz i James Hook seran retinguts per les seves respectives seleccions de cara a la celebració del mundial de Nova Zelanda. En aquest sentit, s'està temptejant la possibilitat de fitxar un jòker medic per suplir la baixa.

De fet, ja han començat a sonar noms i un ha sorprès a propis i estranys: Napoleoni Nalaga. L'exjugador de Clermont, tres quarts ala, hauria presentat currículum a diversos equips del Top 14, entre ells els Catalans, per tornar a la màxima competició francesa. I és que, recordem, el fijià rescindí la seva relació amb Clermont arran d'un accident patit per la seva esposa a l'illa del Pacífic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada