Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 14 de juliol de 2011

La USAP XV Femeni vol ser reconeguda pel Club

El club USAP XV Femení, amb seu a la vila de Pollestres, és el conjunt de rugby femení amb més títols de l'estat francès. L'equip, que apunta un pressupost de prop d'un quart de milió d'euros per la propera temporada, ha reclamat a la USAP més atenció i suport.

Després d'una dies de descans, l'USAP XV Femení va fer balanç de la temporada. En presència del diputat i batlle de Pollestres, Daniel Mach, que alberga i anima l'equip des de 2009 en el seu municipi, el personal tècnic i la majoria de les jugadores del club van evocar la victòria del 19 de juny passat, que va propulsar les catalanes cap a l'estatut de campiones de França. Tot i aquest sisè títol, persisteixen dificultats. El març passat, la seua presidenta, Sylvie Grimm, va denunciar el desinterès manifest dels medis esportius dominants, pronunciant la terrible sentència "el club podria morir-se a falta d'atenció". Sense pessimisme, la darrera assembleava donar compte del pressupost de la temporada passada, amb un saldo positiu al final del campionat. La presidenta va destacar, però, que la travessa havia estat "aspre, deien que s'enfonsaria el nostre vaixellet, i tanmateix hem aguantat la marea".

Sobretot, però, el patrocini relatiu atorgat per l'USAP a seques a la seua versió femenina, vigent des de l'agost de 2008, no acaba de funcionar. No obstant això, la renovació d'aquesta franquícia, sotmesa a votació, va ser revalidada, amb 3 abstencions i una veu en contra. Però per millorar el benefici de la marca USAP, fins esperar un suport concret del club far, sobretot a través de la seua imponent estructura de comunicació, es demana certa "agilitat" en "la utilització d'aquest nom" en una pròxima reunió amb USAP Associació. De fet, des de 2009, l'absència notòria de cap menció femenina a la pàgina web oficial de la casa matriu deixa suposar qua l'USAP Femenina n'és una secció sense reconèixer.

Enfront de la temporada 2011-2012, les "minyones de l'USAP" anuncien que tindran un pressupost realçat d'entre 220.000 o 250.000 euros, necessaris per superar noves tempestes esportistes, amb l'aportació d'un verdader personal esportiu i mèdic.

Font: La Clau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada