Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 12 de juliol de 2011

Els Reds, campions del Super 15

I els Crusaders es van quedar a un pas del seu vuitè títol de la Super Rugby. Dissabte, els Queensland Reds, primers de la fase regular del Super 15, van certificar el seu pas a l'Olimp del Rugby Meridional amb una victòria treballada i suada enfront dels totpoderosos Crusaders de Canterbury. Dels neozelandesos, només Dan Carter va poder brillar amb llum pròpia ja que la defensa dels Reds va anihilar durant bona part del matx les cpacitats individuals de McCaw, Sony Bill Williams i les altres estrelles del conjunt que vestia de gris i vermell.

El primer temps fou jugat de tu a tu; bé, més que jugat, lluitat en extrem: el marcador no es va moure fins passada la mitja hora de joc, quan Quade Cooper passà l'ovalada entre la hac. Fins llavors, l'extrema intensitat del joc no es reflectia en el marcador. Però els vuit darrers minuts del primer temps foren trepidants: Dan Carter, amb una de les seves genialitats (puntada lleugera per trencar la defensa dels Reds), aconseguí la primera marxa del matx. Abans del xiulet, Cooper aconseguia transformar una nova penalitat concedida pels visitants, i al descans el marcador reflectia un ajustat 6 a 7.

A la represa, el joc continuà en la mateixa línia: cap del dos equips s'acabava d'imposar en un encontre intens. Mica en mica el marcador es movia: Carter amb dues penalitats i un assaig de Digby Ionae feien que l'electrònic reflectís un 13 iguals emocionantíssim,. I a manca de dotze minuts, Will Genia decidí rebentar el partit: trencant la defensa dels Crusaders en camp propi, es marcà un carrerot de més de seixanta metres abans de plantar l'ovalada en zona de marca. Sense la transformació, el 18 a 13 pujava al marcador, i els neozelandesos tenien poc marge de maniobra. Ho intentaren, però els Reds no deixaren escapar un títol que, després del que es va veure dissabte i, sobretot, del que s'ha anat veient durant la fase regular, mereixien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada