Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 13 de juliol de 2011

El Japó, sorpresa de la jornada

Fiji i Japó van carregar d'emoció la darrera jornada de la Pacific Nations Cup aconseguint vèncer en els seus compromisos enfront Samoa i Tonga, respectivament, en els dos partits disputats a Suva, la capital fijiana.

Davant del seu públic, i enfront els vigents campions samoans, els locals van ser capaços d'oblidar la seva derrota de la setmana passada al Japó i imposar-se per un folgat marcador a Samoa (36-18). Més estreta va ser la diferència entre Japó i Tonga, ja que al final els nipons van aconseguir la victòria per la mínima en un partit en que van lluitar fins a la darrera alenada demostrant que, si bé tenen algunes llacunes en defensa, el seu atac ha guanyat en consistència i poden convertir-se en la revelació de la RWC de Nova Zelanda.

Amb aquests resultats, Tonda manté el lideratge de la classificació per només un punt de diferència respecte a les tres altres seleccions, que en tenen cinc. La darrera jornada dirimirà el campió del torneig: Tonga-Samoa i Fiji-Japó seran els enfrontaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada