Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 27 de juny de 2011

Els Baby Blacks hi tornen ...

Ahir, a Pàdua, els Baby Blacks van aconseguir endur-se per quarta vegada cap a casa el Campionat del Món Júnior, i mantenir la lògica de partit jugat, partit guanyat. Això sí: ho van fer després que la selecció anglesa els plantés cara durant més de setanta minuts, i amb un joc que poc té a veure amb el que van desenvolupar a la final de l'edició de 2010. I és que els anglesos van aconseguir trastocar els esquemes dels neozelandesos en avançar-se al marcador gràcies a un assaig del seu ala Christian Wade; la posterior tranformació de l'obertura anglès, va aixecar un 7 a 0 que més d'un dels aficionats presents a l'Estadi no es devia acabar de creure.

No va ser l'assaig de Waden, però, un fet aïllat: el joc anglès va mantenir la tensió i l'actitud necessàries durant tota la primera part, en defensa i en atac, mantenint a ratlla durant bona part el joc dels de Negre. Mica en mica, però, els neozelandesos es van anar traient la son de les orelles i trobant el seu lloc al camp; fruit d'aquesta situació, dos assajos van caure de la seva banda, aconseguint arribar al descans amb un 10 a 20.

A la represa, els anglesos van sortir entonats i no van donar el seu braç a tòrcer; als dos assajos neozelandesos els respongueren amb dues marques (Henry Thomas i, de nou, Christian Wade), que deixaren el marcador en un 22 a 23 més que emocionant. El XV de la Rosa havia demostrat la seva capacitat, però davant de Nova Zelanda els errors es paguen, i els de la Falguera de Plata van jugar a partir d'aquell moment amb la idea d'aconseguir or de qualsevol de les accions del partit. L'obertura anglès no estava fi a l'hora de transformar les penalitats; no així Gareht Anscobe, el 10 neozelandès, que aconseguí posar tres punts més de diferència en el marcador (22-26). La pressió anglesa es deixava sentir, sobretot en les melés, però els tres quarts neozelandesos van aprofitar una errada en el joc obert per aconseguir l'assaig definitiu de la mà de Barrett.

Vintè partit, vintena victòria. Quatre títols. Perquè reben el sobrenom de babys?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada