Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 13 de juny de 2011

Dupuy, a la USAP?

Fitxat la temporada passada provinent de Leicester per l'Stade Français, Julien Dupuy retornava a l'Hexàgon amb la idea d'engrandir la seva llista de títols. Una sanció de vint-i-quatre setmanes, i el desenvolupament desastrós de la temporada per part dels de les samarretes llampants, l'han fet pensar en un canvi d'aires. Oimés després dels fitxatges de Byron Kelleher i Jerome Fillol de la mà del nou home fort del club, Bernard Laporte. Goze, el president dels nostres Arlequins, no hauria tardat gaire en saltar sobre la presa: a falta de la revisió mèdica oficial i de la signatura del contracte, alguns mitjans francesos ja donen per fet el fitxatge, mentre que d'altres desmenteixen els contactes entre jugador i club.

I això que, en l'entrevista que la setmana passada el president del Club va concedir a L'Independant, no apareixia el nom de Dupuy per enlloc tot i que Goze no amagava pas que la filosofia dels de Perpinyà és combinar de manera intel·ligent l'eclosió de joves jugadors i el fitxatge de dos o tres reforços que aportint quelcom. Hook era el primer, Dupuy apunta a ser el segon ... Hi haurà tercer? Tenint en compte el pressupost previst per a la propera temporada, de poc més de disset milions i mig d'euros, en el qual la possible ampliació/reforma de l'Estadi juga una part important. I és que equips com Bordeus, recent ascendit i que ja ha anunciat quatre partits deslocalitzats per al 2011/2012, aconsegueixen amb aquestes mesures fer calaix de manera notable: Nosaltres només deslocalitzem un partit, a Barcelona. Els càlculs són ràpids: la diferència d'ingressos és de 1,5 milions a 4, va apuntar Goze.

Mentrestant, el calendari de partits de pretemporada ja té tres dates marcades: 28 de juliol enfront l'Agen, 5 d'agost contra Tolosa i 19 d'agost contra l'Stade Français.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada