Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 9 de maig de 2011

USAP 10 - Castres 29

Adéu amb derrota. El darrer partit de la temporada, el darrer partit de Jacques Brunel a la banqueta de l'Aimat Giralt, es va saldar dissabte amb una amarga derrota enfront d'un Castres que necessitava els punts per entrar en el Top 6. La pèrdua de la semifinal de la màxima europea la setmana passada a Anglaterra va passar factura anímica a uns Sang i Or que comencen unes vacances prematures i llargues; unes vacances que l'arribada del nou entrenador, Jacques Delmas, segurament animaran.

Brunel, el nostre Astèrix particular, l'home que ens va conduir a la conquesta del Planxot el 2009, va rebre un sentit homenatge de jugadors i públic. La llàstima és que el resultat no va acompanyar, ni molt menys, ja que el rival es jugava la classificació per a la fase final de la competició, i els de Castres no van deixar ni un centímetre per al sentimentalisme. Al quart d'hora, gràcies a una penalitat de Teulet i un assaig de marc Andreu ja comandaven l'electrònic 0-10 (13'). Tot i una resposta catalana, en forma d'assaig de Porical, al descans el marcador la diferència era de dotze punts a favor dels visitants (5-17). Fins i tot amb un jugador més, fruit del sin bin a Teulet, els deixebles de Brunel no van saber trobar el forat per reduir les distàncies, ans el contrari: fou Tekori qui, al minut 47, aconseguia el tercer assaig per Castres. Amb el 5 a 22 en el marcador, Brunel va introduir cinc canvis per mirar de reactivar els Catalans: Pulu, Bourrust, Álvarez-Kairelis, Coetzee i Le Corvec saltaren a la gespa, però tot i l'assaig de Charles Geli a manca d'un quart d'hora per al final del matx, la USAP no va saber trobar el seu joc i els visitants van emportar-se una victòria que, per als seus objectius, valia el pes del pack de davanters en or.

I és que, gràcies al resultat aconseguir a Perpinyà, Castres s'enfrontarà dissabte que ve a Montpellier per dirimir quin dels dos equips arriba a la semifinal del Top 14. L'altra prèvia enfrontarà Clermont i Biarritz, el divendres 13. Tolosa i el Ràcing Metro, mentrestant, comencen a preparar des d'avui mateix les semifinals ...

1 comentari:

  1. Gràcies Astèrix, per ensenyar-nos a resistir amb tots els mitjans possibles i al'abast als gals ... Per fer que els nostres bards tornessin a cantar, i per demostrar, worldwide, que al pot petit hi ha la bona confitura!!

    JanF

    ResponElimina