Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 24 de maig de 2011

Els Quins aixequen el repte

Un sol punt va separar els dos finalistes de la segona competició europea, la Challenge; un assaig de Camacho pels anglesos a tres minuts del finals va deixar els parisencs derrotats, i esperant a una victòria del Saints a la final de la Heineken per poder jugar l’any que ve la màxima. Carambola que, com bé saben els lectors, no es va produir.

Aquesta no ha estat pas la temporada del Stade Français. Per davant en el marcador a cinc minuts del final (18-12), amb el seu primer títol europeu a tocar, els homes de Michael Cheika es veien ja amb el trofeu a les mans. Però Gonzalo Camacho, ala dels Harlequins, va capgirar de manera escandalosa la truita a tres minuts del finals, enfonsant París i convertint el de dissabte en el tercer títol europeu dels Quins. El jugador argentí va aprofitar un bon contracop dels seus companys, i una puntada a seguir encertada d’aquell mig de melée tot nervi que és Danny Care. Fins aquell moment, París havia sabut llegir perfectament el partit, i havia defensat notablement les seves avantatges en el marcador; fins i tot, els espectadors que estaven al Millenium Stadium van poder veure una cosa gairebé increïble: un drop de Bastareud (51’). Però els equips anglesos estant sempre amatents, i tenen una capacitat de resistència física, però sobretot mental, que els fa un pèl diferents.

Amb el 18 a 17 encara quedava la possibilitat que Nick Evans errés la transformació ... però el mig d’obertura neozelandès no és precisament dels que s’equivoquen en els moments importants. El dissabte, més d’un seguidor del SF devia animar els Saints de Northampton en la final de la Heineken: si els anglesos guanyaven el títol, els de París entraven per la porta de darrere a la màxima europea. Però per ells, fou la segona final perduda en dos dies. Una mal cap de setmana, a París ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada