Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 6 d’abril de 2011

Una proposta senzilla i directa


El partit de l'any ja és aquí. Barcelona serà la capital rugbística del país, de tot el país, dels països, per un dia. La USAP encara els quarts de final de la màxima competició europea a l'Estadi Lluís Companys. Venim d'una amarga derrota enfront Tolosa al Top 14; tenim una llista de lesionats que fa feredat; però el nostre bagatge més important és l'esperança, la constància, l'esperit de lluita, la tenacitat ... i les ganes de gresca. Som molts els usapistes del Sud que ens reunirem, per primera vegada, en un mateix camp a una mateixa hora. Pugem a l'Aimat Giralt pel nostre compte, o ens reunim davant d'un televisor o un ordinador en cases particulars ... Dissabte és el dia que reclamem el carrer i la grada per a nosaltres. Amb els nostres compatriotes del Nord, perquè rere els crits de suport a l'equip s'apreciïn tots els accents dialectals de la nostra llengua, tot el sentir d'un poble.

Però abans d'esgargamellar-nos, abans de perdre la veu, de fer voleiar banderes i de mostrar orgullosos els nostres colors, proposem una trobada informal de penyistes del Sud sota el peveter de l'Estadi. Una trobada per encaixar, per retrobar amics, per posar cara a les coneixences de la xarxa, per compartir alguna anècdota o simplement per veure'ns, per identificar aquest usapisme meridional que resisteix davant del monopoli futbolístic i que creu que la USAP és més que un club, i el rugby més que un esport.

Segur que tens un moment abans d'entrar a l'estadi per passar-t'hi.
A partir de les 14:45h.
Sota el peveter.
L'inici d'un dia que ha de ser històric!

PS. Per escalfar motors: USAP, els guerrers de la losange. Podeu veure el reportatge clicant sobre aquest enllaç

1 comentari:

  1. De Gavà vindrem la meva noia i jo al peveter, tenim ganes de venir d´hora a la festa i veure els castellers i tot el que facin. Farem història, serà el partit de rugbi amb més públic jogat mai als Països Catalans.
    Si algú vol quedar abans per dinar plegats a Montjuïc, aqui deixo el meu email : xeron72@hotmail.com
    Joan i Fionne

    ResponElimina