Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 28 d’abril de 2011

Confirmat: Brunel a Itàlia

L'entrenador general de l'USAP, Jacques Brunel, marxarà de terres catalanes tant aviat arribi la tardor. Als 57 anys, l'home que va contribuir a la tornada del planxot el 2009 a Perpinyà, aconsegueix la banqueta d'una selecció nacional, la italiana.

Ja el 13 de gener aquest humil web es feia ressò de les notícies aparegudes a la premsa esportiva italiana, i també nordcatalana: tot i que el rumor havia començat a treure el cap als voltants de Nadal, seria aquell mes quan es faria més fort. A dia d'avui, es confirma definitivament el fitxatge: aquest dimarts, el president de la Federació italiana de rugby (FIR), Giancarlo Dondi, ha remarcat públicament que "Jacques Brunel no ha signat encara el seu contracte, però serà anomenat com a seleccionador en els propers dies". La reconfirmació de Dondi ve a calmar les aigües del rugby italià, que sabia que Nick Mallet abandonava la selecció transalpina després del mundial de Nova Zelanda, però encara no tenia la confirmació del seu substitut.

Mentrestant, aquesta setmana Brunel afronta un repte capital: aconseguir que la USAP arribi a la final de la Heineken Cup i, a ser possible, fer que la fotografia que acompanya aquesta notícia no sigui només un somni, sinó una realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada