Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 7 de març de 2011

Stade Français 9 - USAP 21

Continuem vius. Després de la victòria treballada a París, per 9 a 21, davant de l'Stade, la USAP continua la seva cursa particular per encabir-se entre els sis primers classificats i poder optar, d'aquesta manera, a entrar en els play offs. Per la seva banda, els de París veuen finalment les seves esperances definitivament truncades i es troben en un final de cicle preocupant per als seus interessos.

El partit revestia una importància capital per als dos clubs. Novè i desè classificat saltaven a la gespa tot sabent que s'hi jugaven molt més que no pas els punts. Amb dues derrotes a casa, i un lloc per darrere en la classificació, els homes de Michael Cheika tenien una pressió extra. Per això, tot i que va ser Jerome Porical qui inaugurà el marcador als nou minuts de joc, els de la capital van ser capaços d'igualar i capgirar el marcador gràcies a les puntades de Beauxis i Dupuy: al descans, l'electrònic marcava un 9 a 6 favorable a l'Stade, capaç de dominar relativament el joc però no de trencar la defensa catalana.

A la represa, els Sang i Or van invertir la tònica general, i malgrat nombroses faltes de mans, van demostrar una clara voluntat ofensiva, que concretà un oportunista Cazenave després d'un interessant treball de la tercera línia (45'). Tonita, als quatre minuts, hi tornaria amb la segona marca després d'un atac contundent dels Catalans dins dels 22 parisencs. Amb el 9 a 18, el partit perdé part d'intensitat i només Jerome Porical faria moure de nou el marcador amb una penalitat als setanta minuts. La USAP va intentar aconseguir en els darrers minuts el bonus ofensiu, però aquest no arribà.

El resultat no ha variat pas la novena classificació catalana. Però sí que ha deixat la sisena posició a quatre punts. El calendari és complicat, però aquesta victòria ens enganxa al vagó correcte. El proper rival, aquest divendres, Baiona. La lluita continua. Fins el final.

Cap comentari:

Publica un comentari