Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 1 de març de 2011

Escòcia 18 - Irlanda 21

L'entrenador escocès, Andy Robinson, no estava gaire satisfet al final dels vuitanta minuts del partit que enfrontà aquest passat diumenge els seus nois amb Irlanda. I és que Escòcia, com Itàlia fa unes setmanes, va quedar a una passa de derrotar el XV del Trèvol. Per acabar-ho d'adobar, els del Card encadenen la seva tercera derrota en el torneig, tot i la ferrenya actitud amb que han afrontat tots tres compromisos.

En un partit amanit pels cops de càstig, Escòcia es va endur la pitjor part. Aquesta diferència, sumada al sin-bin del pilar Allan Jacobsen, foren la clau de la derrota local. I és que Irlanda, que anotà tres assajos de la mà de Jamie Heaslip, Eoin Reddan i Ronan O'Gara, no va fer gaire res més en un partit en que, tot i la victòria, no va convèncer pel seu joc. Els locals respongueren amb quatre cops de càstig transformats per Chris Paterson penalties, i una penalitat i un drop aconseguits pel peu de Dan Parks, però en cap moment van trobar l'eina justa per perforar la llauna de la defensa irlandesa. Tot i un darrer quart d'hora en que els del Card van invertir la tendència de joc i van empényer contra les cordes els visitants, al final la victòria va quedar en mans dels deixebles de Declan Kidney.

A Escòcia li toca ara viatjar a Twickenham, per mirar de trencar la ratxa pròpia, i la dels anglesos, que veuen el Grand Slam a tocar. Però la Calcutta Cup sempre és un alicient especial ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada