Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 30 de març de 2011

Clermont troba recanvi

La setmana passada, informàvem des d'aquest web de la retirada de Nalaga, el tres quarts fidjià que ha estat durant moltes temporades una de les referències ofensives dels actuals propietaris del Planxot. Doncs bé: no han tardat gaire els de Clermont en trobar un substitut. I quin substitut! La notícia va saltar ahir a les planes de moltes mitjans: Sitiveni Sivivatu. L'actual ala dels Chiefs, hauria signat un contracte per dos anys, i arribaria a terres occitanes després de la disputa del Mundial de Nova Zelanda. Amb vint-i-vuit anys, Sivivatu ha aconseguit vint-i-set assajos en quaranta-tres convocatòries pels All Blacks on és un dels indiscutibles de Graham Henry.

L'anunci del fitxatge, que segurament es produirà avui dimecres mateix, ve a engruixir el llistat de noves incorporacions de Clermont, on apareixen noms com els de Byrne, Vosloo, Kayser, Skrela, King i l'exusapista Nathan Hines. L'ambició dels de groc, doncs, es tradueix perfectament en les seves inversions!

PS. Rumors recents indiquen la possibilitat que Daniel Carter signi en breu un contracte ... amb el Râcing Metro de Paris.


1 comentari:

  1. Colló amb Clarmont! L'ombra de Michelin és allargada, pel que es veu

    Santi, l'arlequí valencià

    ResponElimina