Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 21 de febrer de 2011

CSBJ 12 - USAP 35

Victòria sense bonus a can Bourgouin. La USAP s'imposa a domicili, i suma quatre punts capitals per escalar una posició a la taula classificatòria (ara és novè). Una classificació on, val a dir, la sisena posició està a només quatre punts. Els Catalans comencen a creure en el miracle d'arribar al grup capdavanter; si els resultats van acompanyant, serà possible. Però les lesions continuen delmant la plantilla catalana: després del partit de dissabte, Michel, Hume i Cazenave han passat a la infermeria. I ja en van ...

Mica en mica sembla que les coses tornen a la normalitat. Si més no, a una normalitat relativa: tot i començar el partit amb un sin bin per a Geli i una penalitat en contra, abans de la tornada a la gespa del taloner català la USAP ja havia invertit el marcador gràcies a un assaig de Candelon i una puntada de Porical (12', 3-10). Amb la diferència justa, l'electrònic només es mogué durant els restants minuts del primer temps a puntades: dues per Germain, tres per Porical, 9 a 19 i els dos equips al vestidor. Els de bau cel i grana, van continuar a la segona part combatent més amb el cor que no pas amb el cap; si alguna característica destaca a Bourgouin, és que no donen el seu braç a tòrcer fàcilment. Al sis minuts de la represa, ja havien aconseguit passar per entre la hac dues penalitats més, i el marcador reflectiu un 15 a 19 preocupant per als Catalans. Però Porical va contrarestar els efectes de Germain, i mica en mica tornà la diferència que permetia respirar. A manca de dos minuts, un assaig català sentenciava definitivament el matx de la banda visitant: 15 a 32.

El proper partit a París revesteix una importància notable. Primer, pels punts en joc; però sobretot perquè una victòria contra l'Stade Française podria donar el cop definitiu a l'escalada de formigueta que protagonitzen els Sang i Or. Seria la manera definitiva de distanciar-se dels cinc de la cua i de reenganxar-se al grup. La cita: dissabte cinc de març, a dos de tres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada