Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 24 de gener de 2011

USAP 37 - Scarlets 5

Ahir diumenge, la USAP va certificar a l'Aimat Giralt, davant del seu públic, el passi a quarts de la màxima europea. I ho va fer per la porta gran: confirmant la seva progressió de joc i aconseguint un punt de bonus ofensiu que li permet arribar a la primera posició d'un dels grups de la mort. La victòria dels Tigers a Leicester enfront el Treviso, per 62 a 15, no ha servit als de Leicester per arrencar la posició d'honor del grup 6 als Catalans.

I és que tot i un fred glacial, el XV de Perpinyà va sortir a totes i, als deu minuts, ja havia aconseguit dos assajos de la mà de Porical i Tuilagi. Amb la transformació, el marcador reflectia un 12 a 0 a favor dels deixebles de Brunel: quedaven setanta minuts de joc, la possibilitat del bonus ofensiu estava a l'abast i, com a conseqüència, la possibilitat d'uns quarts a Barcelona, també. A la mitja hora, el centre Farid Sid pujava el tercer assaig al marcador català, i l'Estadi ja veia la segona fase europea a tocar; al descans, una penalitat tranformada per Laharrague feia la diferència encara més clara: 22 a 0.

Els gal·lesos van saltar de nou a la gespa més concentrats i actius, i als cinc minuts de la represa Jonathan Davies aconseguiria l'únic assaig d'uns Scarlets que es van veure en tot moment superats per una USAP entonada i amb els objectius clars. Tant clars, que als dos minuts de la marca gal·lesa Cazenave plantava l'ovalada per quarta vegada en la zona gal·lesa: 29 a 5 i la feina feta a manca de més de mitja hora del xiulet final. El cinquè assaig, enmig de la festa del públic, acabaria caient de la banda catalama al minut seixanta-set, i seria Gerrie Britz l'encarregat d'aconseguir-lo.

Tot i un Top 14 titubejant, la USAP ha demostrat en aquesta primera fase europea la seva fortalesa com a equip: si la competició domèstica ha estat la creu dels Catalans, la màxima europea s'ha convertit en la cara. El passi a quarts possibilita, a més, que Barcelona esdevingui escenari d'una eliminatòria de la Heineken. I el rival, com no podia ser d'altra manera, serà Toló (8, 9 0 10 d'abril: la USAP, dos caps de setmana seguits a Barcelona!!!).

Cap comentari:

Publica un comentari