Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 17 de gener de 2011

Treviso 9 - USAP 44

Gràcies a una victòria bonificada, la USAP continua amb possibilitats de passar a la segona fase de la màxima competició continental. I és que tot i un primer temmps fluix, a la represa els catalans van aconseguir cinc assajos enfront d'uns italians voluntariosos però certament limitats.

La idea era evitar el desastre de la temporada passada, en què la visita a Treviso es va saldar en una derrota per la mínima (9-8). En aquests sentit, els deixebles de Brunel van sortir a la gespa amb la lliçó apresa, tot i un primer temps fluix i extremadament laboriós, en què no van arribar a mostrar-se perillosos. Tot i obrir el marcador amb una puntada de Porical, l'electrònic només es va moure en els primers quaranta minuts a puntades, i foren tres per cada cantó. El primer temps finia amb un empat a 9 que requeria un nou enfocament, amb una mica més d'inspiració en el joc.

I efectivament, a la represa, les paraules de Brunel al vestidor van causar el seu efecte, ja que quan només havien transcorregut sis minuts, Le Corvec culminava una penetració devastadora i aconseguia el primer dels cinc assajos que caurien a la segona part. Sid, Laharrague i Candelon (per dues vegades) aconseguirien plantar l'ovalada en zona de marca italiana gràcies, sobretot, a una imponent despesa física que va dominar el conjunt italià.

Amb aquesta victòria, els Catalans esdevenen primers de grup. Però és una posició gairebé fictícia, perquè en el pom de dalt estan empatats a disset punts amb Leicester, i els Scarlets en sumen quinze. És a dir, els partit contra els gal·lesos de dissabte serà capital per confirmar el passi a la següent ronda: només val la victòria.

PS. Avui dilluns, a les onze a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona, els dos primers equips de la USAP i del FC Barcelona certificaran l'agermanament entre els dos clubs. Podeu llegir la notícia al web del FC Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada