Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 14 de gener de 2011

Ceret 21 - Argelers 15

Molt bon arbitratge. Temps fred, boira, una mica de pluja, gespa molla i 2.000 espectadors a l'Estadi de Ceret per disfrutar del partit.

Diumenge 9 de gener, sis socis de la Lleganya (quatre adults i dos nens) van fer el viatge a Ceret (Vallespir) per assistir al partit de Federale 2 entre el club local i l'Argelers (Rosselló). Un derbi interessant entre dos equips en rivalitat directe per la primera plaça de la classificació. Va resultar un partit molt disputat, de gran qualitat i amb un bon nivell de joc: els rucks, per exemple, eren veritables joies. Com era d'esperar, el matx va ser molt equilibrat: dos assajos i una transformació de cada costat, un cop de càstig per l' Argelers i tres pel Ceret: l'emoció va ser maximal fins al cop de xiulet final. I al final, justament, amb un temps advers i dins la dificultat, el Ceret es va imposar a casa gràcies saber treure més suc de les seves fortaleses. A l'Argelers, al contrari, li va faltar una mica d'eficiència i un pèl de concreció.

Val la pena destacar que també a Federale 2, i dins del mateix grup, peró a la part baixa de la classificació, el Tuïr, a casa, va suar sang i budells fins a l'últim segon per impedir als occitans de Mazamet el punt bonus defensiu. Va resultar una interessant victòria tuïnenca per 19 a 9 sobre un rival directe per mantenir la categoria.

Si bé al TOP 14 és Sa Majestat CANAL + qui decideix al darrer moment el dia i l' hora dels partits (cosa que ens complica els desplaçaments), els partits de federal es disputen sempre el diumenge a les 3 de la tarda, cosa que permet més marge de maniobra; a més, com va quedar demostrat el passat diumenge, ofereixen un nivell de joc molt rellevant i una afició pintoresca de rugby de vilatge.

Catalunya-Nord no té cap equip ni a ProD2 ni tampoc a Federal 1. Peró és ben possible que aquests partits de Federale 2 puguin atreure més i més seguidors sudcatalans ... No és ni la primera ni la segona vegada que la Lleganya assisteix a un partit d'aquest tipus, o a un Matx dels Reichels de la USAP. I de ben segur que tampoc serà l'última: els camins de l'ovalada són inescrutables ...


Pere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada