Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 20 de desembre de 2010

Tigers 22 - USAP 22

Com en els vells temps. Fred, suor, intensitat al màxim i un arbitratge diguem que "curiós". La USAP visitava terres angleses amb el difícil repte de tornar amb quelcom de positiu de Welford Road. Els de Leicester pretenien refer-se de la derrota de la setmana a l'Aimat Giralt. Al final, empat i repartiment de punts en un partit dur enmig d'un clima fred. Molt fred.

La davantera anglesa és temible. I ahir diumenge els jugadors catalans ho van viure en la seva pròpia pell. Fins i tot Tuilagi. La defensa dels de Leicester fa honor a l'animal que els representa: es llancen com a veritables tigres, i abaten l'adversari sense gaire contemplacions. Per això, oimés, els dos punts aconseguits tenen un regust a victòria. Més enllà del partit concret, on sovintejaren els errors i on la USAP va cometre un excès de penalitats, on la primera línia anglesa va guanyar la partida en les melés als catalans, ... Més enllà de l'assaig anglès, en què Alesana Tuilagi jugà ràpid un cop de càstig a cinc metres de la línia de marca i tothom s'ho mira. Més enllà de tot això, el que compta és la sensació que els Arlequins no donaven el seu braç a tòrcer. David Melé, "responsable" de l'assaig de Tuilagi, va anivellar la balança de responsabilitats al segon temps amb un assaig en sortida de l'única melé estable que es veure en tot l'encontre. Nicolas Laharrague va soplir amb eficiència, i sense estridències, la baixa de Jerome Porical com a xutador, i fins i tot va atrevir-se a intentar algun drop.

En resum. Partit combatut i bona collita sobre un camp gairebé gelat. L'entrenador anglès, després de l'encontre, es queixava de la permissivitat arbitral. És cert que l'àrbitre no va estar encertat; però també ho és que l'obertura anglès, Twelvetrees, ho va estar menys: el seu peu va titubejar en el segon temps, i això li va costar la victòria als anglesos. La USAP sembla haver reprès el camí correcte: tot i que a hores d'ara és tercera de grup amb dotze punts, manté intactes les esperances de cara a una segona fase europea i, el que és més important, sembla haver-se retrobat com a equip. Tocarà confirmar aquesta línia ascendent al Marcel Michelin, el proper 29 de desembre.

PS. Aquells que no van poder veure el partit en directe ahir per Teledeporte,
tenen una segona oportunitat aquesta tarda, a partir de les 18:15 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada