Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 3 de desembre de 2010

Le fils á jo: un nou film de rugby

Amb anterioritat hem parlat en aquest web d'algunes pel·lícules on apareix el rugby. Unànimement són anglòfones; avui us oferim una novetat, ja que el film és "francès", i respon al títol de Le fils á jo.

En aquesta peça cinematogràfica, el rugby és una part important d'una història familiar. Nét d'una llegenda del rugby, fill d'una altra llegenda del rugby, llegenda ell mateix, Jo Canavaro (interpretat per Gérard Lanvin), cria ell tot sol el seu fill Tom, de tretze anys, en un poblet de la zona del Tarn. Per desgràcia de Jo, Tom és tan bo en matemàtiques com dolent sobre el terreny de joc. Per un Canavaro, la llegenda no es pot atururar en ell, i a desgrat de la voluntat del poble i del seu propi fill, persisteix amb la idea de fer d'En Tom un jugador encara que això signifiqui girar daltabaix l'equip.

La pel·lícula s'estrenarà a les pantalles de París el 12 de gener; però com a símptoma del que és el rugby a l'Hexàgon, a l'anomenat "Sudoest" arribarà quinze dies abans: el 29 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada