Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 29 de desembre de 2010

El Virreyes rep l'Spirit of Rugby

L'International Rugby Board va concedir la setmana passada un dels premis més prestigiosos del món de l'ovalada al Virreyes Rugby Club. El club argentí va succeir els italians de l'Aquila en aquest reconeixement que pretén premiar els clubs o les persones que transcendeixen el rugby en la pràctica dels seus valors.

El Virreyes Rugby Club va nèixer a Buenos Aires el 2002 amb la voluntat d'introduir l'esport i l'educació en una comunitat fortament desestructurada. Amb Marcos Julianes al capdavant, el club va obrir les portes amb la intenció d'oferir un punt de suport als joves dels barris populars de la capital argentina, i a la vegada complementar les seves necessitats educatives més elementals.

L'Spirit of Rugby Award reconeix la increïble tasca que a través de l'esport de l'ovalada han fet des de Virreyes, dins i fora del camp, a la vegada que premien el treball d'aquells que dediquen temps a la comunitat i que demostren la força en positiu i la capacitat de transformació personal i col·lectiva que té l'esport. Actualment, el VRC té més de cinc-cents jugadors d'entre 6 i 19 anys, així com al voltant de cent voluntaris entre entrenadors, directius, cos tècnic i mèdic ... A l'hora de lliurar el premi, Bernard Lapasset, no es va estar de lloar el club: El Virreyes és un magnífic exemple de com un club de rugby pot ser el motor de la seva comunitat i de com pot ajudar a la quitxalla a perseguir les seves aspiracions i les seves esperances.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada