Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 6 de desembre de 2010

Castres 23 - USAP 13

Castanya de la USAP en la seva visita a Castres. Sense fer res de l'altre món, els locals van acabar enduent-se la victòria i impedint la consecució d'un punt de bonus defensiu als Catalans que tornen de buit, i descendeixen fins a la desena posició en la classificació. La preocupació comença a estendre'ns entre l'afició: les derrotes en tretze jornades ja arriben a cinc ...
Tot i inaugurar el marcador amb una puntada de Porical, els nostres Arlequins no van fer gaire res a la primera part: al finals dels quaranta minuts, la col·lecció d'errors i febleses de l'equip havia permès els locals de pujar la seva meitat de l'electrònic fins als disset punts, gràcies a dos assajos de l'ala Yoan Audrin i una marca de l'obertura Cameron McIntyre. A la represa, la reacció dels Catalans va permetre reduir les diferències gràcies a un cop de càstig transformat per Porical i un assaig de Marty (20-13, 70'). A cinc minuts del inal, però, el fullback local, Romain Teulet, aconseguia passar entre pals una penalitat que impedia a la USAP tornar del Tarn amb el bonus defensiu.
La derrota ha fet molt de mal en el conjunt i l'afició: aquesta mateixa setmana, Paul Goze havia "baixat al vestidor" per mirar d'insuflar ànims als jugadors. Sembla que la mesura no ha funcionat; i la derrota, a una setmana vista de la visita dels Tigers, no sembla el millor preludi per encarar amb garanties la possibilitat de passar a quarts de la màxima europea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada