Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 10 de desembre de 2010

AVANT: una nova Penya Usapista al Sud

Mica en mica, el món del rugby va creixent també al Sud del país. Si fa uns mesos era gent del Berguedà qui fundava una penya usapista (podeu accedir al seu Facebook clicant aquí), ara és al Cap i Casal on neix una nova associació: la Penya Barcelonista Usapista AVANT.

Aquesta nova associació aplega des de primers de setembre membres barcelonistes, amants del bon futbol i apassionats pels colors blaugranes però també del bon Rugby. L’esport de l’ovalada forma part també de les seves passions, i la USAP els permet satisfer-les donant-li suport, fent-li un seguiment proper i fent-la conèixer arreu.

Els membres de la Penya organitzen espontàniament, quan sorgeix l’ocasió, anades als partits del XV arlequinat tant del Top14 com de la HCup així com a d’altres partits internacionals en torneigs de tardor o bé del 6 Nacions. Quan no els és possible desplaçar-s'hi miren de trobar-se als Pubs on retransmeten partits de Rugby. A hores d’ara ja han estat reconeguts per la directiva de la USAP i estan pendents de rebre el reconeixement de la directiva del FC Barcelona, així com la corresponent admissió al registre d’entitats del Departament de Justícia de la Generalitat.

Tot i tenir la seu social al barri de Gràcia de Barcelona disposen de socis d’arreu de Catalunya sud, del País Basc i molt aviat esperen tenir-ne de Catalunya nord.

Sigueu, doncs, BENVINGUTS!

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per fer-vos ressò de la nostra creació.

    Fins aviat i SEMPRE ENDAVANT!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina