Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 1 de desembre de 2010

Nova Zelanda s'endu el Grand Slam de tardor

Quatre de quatre: els All Blacks van acabar a Gal·les la seva gira de tardor amb una victòria sobre del XV del Porro per 25 a 37. Tot i que els Dracs Vermells, davant del seu públic, no es van resignar, poca cosa van poder fer davant d'una màquina que, després del TriNations d'enguany i del que han demostrat per la seva passejada per Europa, apunten com a futurs propietaris de la Webb Ellis. Previ a la disputa del partit, es va viure un dels moments més emocionants de tot el mes, quan el Millenium Stadium va guardar un minut de silenci en memòria dels vint-i-nou miners neozelandesos morts aquesta setmana com un altre de país de miners, Gal·les, sap: un homenatge sentit i espectaculzr.

Els de la Falguera van protagonitzar un inici diguem-ne típic. Stephen Jones avançava els locals al minut de joc gràcies a la transformació d'un cop de càstig, però en vint minuts, Gear i Mulaina ja havien aconseguit dos assajos de la banda neozelandesa (3-13, 21'). Gal·les va fer, a partir d'aquest moment, el joc de la formigueta: buscar el cop de càstig i aprofitar el peu de Jones. Així, arribà a acostar-se a un punt (12-13, 51'). Però la proximitat reactivà els visitants, qui de nou de la mà de Gear aconseguien plantar l'ovalada en zona de marca; amb la transformació de Carter, la diferència quedava establerta en vuit punts (12-20, 54'). Encara hi havia temps per dos nous assajos neozelandesos, aconseguits per To'evava i Afoa (18-37, 76'). I, sobretot, perquè els gal·lesos treguessin el seu orgull i Lee Byrne plantés l'ovalada en zona de marca.

PS. En aquest partit, Dan Carter va aconseguir esdevenir el màxim anotador de la història del rugby. I tancava un cicle, perquè també va ser contra Gal·les i amb Alan Lewis d'àrbitre, que l'exjugador de la USAP debutava, el 2003, a Hamilton.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada