Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 11 de novembre de 2010

Mermoz i Tchale-Watchou, als French Barbarians

Després d'haver jugat amb els Barbarians de tota la vida, Jean-Claude Skrela va tornar al seu Hexàgon amb la idea de fer-hi crèixer un petit plançó similar. La idea era senzilla, extremadament senzilla: inspirar-se en els fonaments dels Barbarians i construir un equip similar, integrat per francesos, o jugadors de clubs francesos. El seu primer partit va ser el 1980, enfront Escòcia, i es va saldar amb un 26 a 22 en favor dels francesos.

Per motius de calendari, evidentment, aquesta versió francesa disputa menys partits que no pas els "pares de la criatura". Però enguany tenen un compromís interessant enfront Tonga, el 26 de novembre (hi havia també la intenció de jugar enfront Argentina, però al final aquest partit s'ha hagut de suspendre). La notícia interessant és que, en la convocatòria, hi apareixen dos noms provinents de la USAP: el tres quarts Maxime Mermoz, i el segona línia Robins Tchale-Watchou. Sort a tots dos en aquest compromís!

La convocatòria completa la podeu veure en aquest enllaç; si algú tenia dubtes després de veure-la, només consignar que l'entrenador de l'esquadra és Guy Novès ...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada