Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 29 de setembre de 2010

França, futura terra de 10s?

Quade Cooper (Queensland Reds), James Hook (Ospreys), Matt Giteau (Brumbies), Ronan O'Gara (Munster) i Dan Carter (Crusaders): sembla que després del Mundial de l'any vinent el Top 14 es convertirà en terra abonada on aniran a parar els millors obertures del món. Seguint les passes de Jonny Wilkinson o Juan Martin Hernandez. Curiosament, els mitjos d'obertura "francesos" fineixen contracte aquesta temporada: Lionel Beauxis (Stade Français), Frédéric Michalak (Stade Toulousain), David Skrela (Stade Toulousain), François Trinh-Duc (Montpellier) i Damien Traille (Biarritz). La pregunta és si podrà l'economia dels clubs suportar tanta inversió ....

I és que, segons sembla, el fitxatge de Dan Carter suposaria el desemborsament de 1,2 milions d'euros per temporada. Però Chabal ja se n'embutxaca un per any ... La professionalització està a punt de creuar una segona línia. Es produirà finalment aquest salt?

1 comentari:

  1. Certament estrany. A tots els esports s'han congelat, i fins i tot reduit, els pressupostos dels clubs. La crisi és forta a tot arreu. és veritat que alguns estats, Alemanya, sembla que inicien la recuperació, però França està estabilitzada. Caldrà esperar. Poder tenir a un pas, a Perpinyà, la possibilitat de veure en directe tots aquests que has citat, seria un luxe. Ara caldrà que poguem pagar les entrades!

    ResponElimina