Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 22 de setembre de 2010

El mercat de fitxatges continua en marxa

El nostre amic Ivan Font, a banda d’excel•lent fotògraf, té les antenes molt ben posades. No és que sigui una televisió: és que se n’assabenta de moltes notícies i rumors que corren per la xarxa, i ens les fa saber. Nosaltres, en aquest cas, fem d’altaveu.

L’ala fidjià Sireli Naqelevuki, exStormer, serà finalment nou jugador de l’Exeter, l’equip que enguany ha pujat a l’Aviva Premiership (per la seva banda, la franquícia sudafricana ha reclutat Rupeni Caucaunibuca). Aquest moviment, però, té poc a veure amm els dos següents : Max Guazzini, president de l’Stade Français, ha reconegut recentment a l’Equipe TV que Lionel Beauxis podria ser la propera temporada jugador de l’altre Stade, el Toulousain. Seria un important canvi en la carrera de Beauxis, ja que hauria de competir per la posició de 10 amb Michalak, Skrela i Bézy.

La darrera notícia afecta tangencialment a la USAP. Com bé saben els seguidors d’aquest web, el nom de James Hook és un dels que ha sonat durant la pretemporada com a possible reforç de l’equip de Perpinyà, i fins i tot s’ha arribat a parlar de la possibilitat d’un fitxatge al mercat d’hivern o de cara a la propera temporada. Els Arlequins no eren l’únic equip en pugna : pel mig també hi havia Tolosa i T[a/o]ló. Doncs bé: segons sembla s’està produint una mena de campanya, amb destacats exjugadors com Phil Bennet, per tal de garantir que Hook continuarà a la terra dels Dracs Vermells. Bennet ha declarat: James es tan important pel País de Gal•les com Brian O’Driscoll per Irlanda. El culebrot Hook sembla no tenir final!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada