Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 2 d’agost de 2010

USAP 32 - Narbona 21

La USAP es va retrobar divendres, a les vuit del vespre, amb la gespa de la Catedral per disputar un partit amistós. Bé, amistós: deixem-ho en partit de pretemporada. Els partit contra Narbona sempre tenen aquell alicient de rivalitat regional que fan que difícilment siguin amistosos, per molt que només es portin duen setmanes d'entrenaments i encara que es disputi a tres parts de vint-i-cinc minuts.

Els arlequins, privats encara d'alguns jugadors, van guanyar sense gaire dificultats un equip occità gràcies a cinc assajos, tot i que al principi del matx els de Narbona van arribar a estar per davant en el marcador. Tot i algunes imprecisions, i un estat de forma encara per treballar, els Catalans van saber imposar la lògica del finalista del Top 14. Un partit per retrobar l'estadi, l'ambient, els amics i per veure que la tensió dels derby es manté (el mig de melé visitant va acabar al sin bin per un placatge alt i a destemps). A destacar la reaparició de Manny Edmonds, que va ensenyar detalls d'aquell jugador que ens va enlluernar fa anys en les primeres pujades a Perpinyà.

La setmana entrant, el Racing Metro 92. L'entitat del rival, i la seva nòmina de jugadors, fa preveure un encontre menys relaxat ... Val a dir que el partit també va servir per conèixer el proper partit de la selecció catalana a la Foixarda; el rival serà un combinat francès clàssic, i la data el 25 de setembre. De moment, no podem dir res més ... perquè no sabem res més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada