Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 23 d’agost de 2010

Una de freda i una de calenta

La freda: derrota a Brive


Inexistents durant el primer temps. Error crucial: sobre el quart d'hora de joc, i en només dos minuts, el Brive va aconseguir dos assajos que aixecaven un 20 a 3 difícil d'empassar en el marcador. Més consistènci a la segona part, moment en el qual Candelon va aconseguir l'única marca catalana tot i que, segons indica la premsa, per dues vegades més l'àrbitre no va concedir l'assaig. Derrota sense paliatius, doncs, enmig d'una calor xafogosa (ja veurem com s'aguantaran els vuitanta minuts a l'Aimat Giralt, a dos quarts de cinc de la tarda!). El partit el van perdre els arlequins durant el primer temps; això fins i tot ho va reconèixer Brunel. El joc de frontisses Cazenave-Bosch i Vivalda-Taofifenaua va necessitar una mica de rodatge per entrar en calor, i un cop dins la cosa va canviar. Per desgràcia, ja era tard: els locals ja havien cavat una distància suficient en l'electrònic per fer inútil el joc català. En la combinació de joventut i experiència, va guanyar la primera: que és força i empenta, sí, però també nervis i, com a resultat, alguna penalitat que ens podíem haver estalviat. Per acabar-ho d'adobar, Farid Sid va abandonar el camp lesionat. L'enfermeria de la USAP sembla, aquest inici de temporada, les rambles de Barcelona!

Dissabte vinent, amb la visita de Montpeller, caldrà fer oblidar el joc desenvolupat a Brive. S'espera calor ... i s'espera, també, l'escalfor extrema del públic per capgirar la situació!


La calenta: la USAP al Camp Nou

Divendres se'n van fer ressò els mitjans sudcatalans, i diumenge els nordcatalans. Aprofitant que la LNR afavoreix enguany les deslocalitzacions, i que de fa anys els nostres Arlequins i el FC Barcelona tenen signat un acord per la disputa d'un matx a Barcelona, sembla que l'hora ha arribat. Seria a primers d'abril, i el partit en qüestió, el que ens ha d'enfrontar a Tolosa. Som molts els seguidors que ens freguem els ulls, creuem els dits i alucinem només de pensar a poder veure aquest partit a Barcelona mateix ... Gallina de piel, que deia l'expresident d'honor dels culers!

En Pere Mestres ens ha informat que aquesta serà la segona ocasió en què el club arlequinat jugarà a la capital catalana. De la primera vegada ja ens fa uns quants anys fou el 1934, i el rival dels Arlequins fou un combinat barceloní.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada