Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 13 de juliol de 2010

NZ 32 - RSA 12

Els Springboks van ser una ombra de si mateixos enfront d'uns All Blacks que colpejaren des de la superioritat física i la fam de victòria. El partit inaugural del TriNations d'enguany va caure a Auckland de la banda dels locals, per un claríssim 32-12. Quatre assajos sense resposta van marcar l'ascendència neozelandesa sobre el torneig.

El partit es juga amb passió; alguns, de fet, n'hi van posar més de la que convenia. Va ser el cas de Bakkies Botta, que s'ha guanyat una merescuda sanció de nou setmanes per un cop de cap fora de lloc a Jimmy Cowan (veure video d'ací sota). Poc després el segona línia sudafricà va veure la targeta groga, ja que tot i que la duresa de l'atac a Cowan, l'àrbitre no el va sancionar en aquell moment. A partir d'aquell moment, els de la Falguera de Plata van engegar la màquina fins aconseguir el 20 a 3 amb què se n'anirien al marcador.
A la represa, els Springbos va semblar que sortien més frescos i concentrats, però només va ser un miratge. Els locals van impedir que els sudafricans s'obrissin pas de manera eficient cap a la zona de marca, i els de verd només van poder moure la seva meitat del marcador a base de puntades.

Aquest proper cap de setmana, segon enfrontament entre els dos equips més potents del món. Sense Botha. Es recuperaran els vigents campions de l'atzagaiada?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada