Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 23 de juny de 2010

Els Baby Blacks es mengen el món

Nova Zelanda continua essent l'únic equip a aixecar la Copa del Món Júnior auspiciada des de 2008 per la IRB, i celebrada enguany a Argentina. I ho va aconseguir enfront els seus rivals regionals, Austràlia, per un marcador ben clar: 62-17.

Els Baby Blacks, que han guanyat els quinze partits disputats en aquesta competició anual, van deixar ben clares les seves intencions quan el talonador Liam Coltman aconseguia el primer assaig de la final als trenta-tres segons de joc després que el capità, Tyler Bleyendaal, perforés una defensa mal col·locada dels wallabies. A partir d'aquí, i tot i que els australians van contestar amb una penalitat, els joves de negre van mostrar-se com un equip temible contra el qual patirien més de dues i més de quatre seleccions sèniors. Amb una basculació defensa-atac simplement impressionant i una davantera contundent, apunt per al suport en tot moment, va anar sumant punts fins aconseguir un resultat d'escàndol. De fet, en les dues finals anteriors (les dues enfront Anglaterra), els Baby Blacks van vèncer per 38-3 i 44-28.

Del Mundial val la pena destacar les actuacions dels catalans seleccionats pel XV del Gall: Romain Taofifenaua, Gilles Arnaudies i Gilles Bosch han demostrat tenir un bon futur en el XV Sang i Or.

1 comentari:

  1. Als 33 segons s´havia acabat el partit, em sembla que aixó ho diu tot...

    ResponElimina