Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 7 de juny de 2010

Algunes renovacions, un retorn i un fitxatge aturat

Finalitzada la temporada 2009/2010, ara comença la preparació de la propera campanya a la pràctica totalitat dels clubs. Si bé a Argentina s'està jugant el Mundial Júnior i encara resten a l'agenda interessants test matx, aquest és un període fonamentalment de despatxos i no tan de gespa. En aquest sentit, la USAP ha procedit a la renovació de tres eixos de la davantera catalana: Perry Freshwater, Rimas Álvarez Kairelis i Gregory Le Corvec (curiosament, un primera, un segon i un tercera línies). En el mateix sentit d'afermament del col·lectiu, Armand Batlle, Gilles Bosch i Charles Geli, així com Gavin Hume, han ampliat la seva relació cintractual amb els Arlequins. La nota negativa d'aquesta setmana, ha estat la marxa enrera -segons sembla per motius mèdics- del fitxatge del pilar de Bourgouin Arnauld Tchougong. Esperem que això no sigui sinó un petit contratemps en la política de reforçaments del club, ja que els reforços per la propera temporada dels rivals directes de la USAP són nombrosos.

La sorpresa, ens atreviríem a dir que en majúscules, ha estat el retorn a l'Aimat Giralt de ... Manu Edmonds! Després de militar les tres darreres temporades a l'Aviron Bayonnais, el qui va ser obertur dels nordcatalans entre 2002 i 2007, torna a Perpinyà com a entrenador dels Espoirs. Ben trobat, Manu!

PS. Demà dimarts, a les onze, es realitzarà el sorteig dels grups de la Heineken Cup. Dimecres mirarem d'oferir-vos un perfil dels futurs rivals europeus dels usapistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada