Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 18 de maig de 2010

Tigers - Saracens, la final de la Guinness

Aquest cap de setmana era cap de setmana de semifinals. No només les del Top 14, sinó també les de la Guinness Premiership. Diumenge, els quatre millors equips anglesos mesuraven forces per veure qui arribava a la final de 29 de maig a Twickenham: Northampton Saints versus Saracens, i Leicester Tigers versus Bath.

En el primer dels dos encontres, l'emoció i la intensitat van ser brutals. Gaire d'infart. Els Saints, a qui els Catalans coneixem bé gràcies a les dues performances de la Heineken d'enguay, no van poder mantenir la seva capacitat d'anar per davant en el marcador durant els vuitanta minuts: s'avançaren gràcies a una penalitat de Miller (7') i contrarestaren eficientment l'assaig de Goode en el darrer sospir del primer temps (11-7, 40'). Els Saracens van saber patir i atacar en el moment oportú; un assaig de Mujati posava per davant els Saints a manca de més de vint minuts (19-14, 56'), però els londinencs no van desesperar. Mica en mica, pas a pas, defensa forta, desgast, ... I al final van tenir el seu premi quan Schalk Brits aconseguia l'assaig i Glen Jackson una transformació que valia el seu pes en or.

Per la seva banda, Bath no va ser capaç de trencar la seva mala sort i, tot i arribar a portar un avantatge de 0 a 6 en el marcador, va caure en la segona semifinal enfront d'uns Tigers més entonats i amb un Toby Flood en estat de gràcia. Els de Leicester van saber aprofitar les seves oportunitats davant d'un Bath que arribà a perdre els nervis en més d'una ocasió i que no va saber perforar la línia defensiva dels Tigres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada