Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 7 de maig de 2010

La Magners League deixarà de ser cèltica

Després d'intents infructuosos, fa un mes la Magners League va anunciar la seva ampliació territorial. Als equips gal·lesos, escocesos i irlandesos s'hi sumaran, l'any vinent, dos combinats italians.La desena temporada del que va començar sent la lliga cèltica serà la confirmació definitiva de l'extraterritorialitat: dotze equips de quatre països diferents amb la voluntat de millorar la competició i la viabilitat comercial. Els dos equips italians que es mesuraran amb, posem per cas, Ulster, els Scarletts o Edinburgh seran Benetton Treviso i l'Aironi Rugby (que en la seva epopeia celta implicarà a diversos clubs de la zona de la Llombardia i l'Emilia-Romagna, i que de moment ja ha fitxat Marco Bortolami).

En la decisió hi ha jugat un paper l'apartat esportiu, però també la viabilitat econòmica i financera del projecte a nivell de club, però també de competició Segons David Jordan, director de Celtic Rugby, aquest és un nou i valent pas per la Magners League, que segueix la presa en el seu dia d'anar a un sistema de play-off per destriar el campió [sistema introduït enguany]. A banda del fet d'introduir nous rivals, l'ampliació injecta diners i serveix per popularitzar el nostre esport arreu d'Europa.

Per la seva banda, Giancarlo Dondi -president de la federació italiana de rugby- va afirmar estar molt satisfet. Després de mesos de negociacions, arribar a un acord per veure dos equips italians a la Magners és tot un èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada