Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 28 d’abril de 2010

Les semifinals de la Heineken

Aquest cap de setmana es disputaran les dues semifinals de la màxima competició europea de rugby, la Heineken Cup. I en les dues hi haurà un equip francès, i un altre d'irlandès: Biarritz-Munster i Tolosa-Leinster. Biarritz i Munster ja es van enfrontar en la final de 2005-2006, amb victòria per als de Limerick, que a banda d'aquest títol també atresoren el trofeu corresponent a la temporada 2007-2008. Leinster, vigent campió, s'enfronta a Tolosa, que s'ha embutxacat el màxim guardó europeu de clubs tres vegades.

Final irlandesa? Final francesa? Final mixta? El fet que la final sigui el 22 de maig a París pot ser un incentiu especial per als dos clubs que militen al Top 14. Però els equips irlandesos són óssos durs de rossegar, i per molt que el factor camp tingui la seva importància en aquest nostre esport i que tant Biarritz com Tolosa juguin a casa, de ben segur que no ho tindran fàcil.

Sigui com sigui, la llista de noms que saltaran a la gespa aquest cap de setmana fa feredat. L'espectacle està garantit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada