Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 29 d’abril de 2010

Castanya contra Montauban

Tot i haver finalitzat la temporada regular en dotzena posició i, per tant, salvar-se esportivament del descens a la divisió d'argent del rugby hexagonal, els deutes han fet que l'equip del Tarn i del Garona sigui relegat a ProD2 per la DNACG. Aquesta decisió fa que Baiona pugui mantenir-se al Top 14, tot i acabar tretzè i, per tant, en posició de descens. La situació financera del club, com ja vam informar en el seu moment des d'aquest mateix espai, ha acabat passant factura al Montauban, que no ha pout trobar els mecanismes per garantir la liquidesa i la fiabilitat econòmiques que des dels òrgans de controls econòmicoesportius francesos se li exigien.

Per desgràcia, els problemes del club no acaben aquí: de no poder construir un projecte viable i de futur a ProD2, determinades instàncies assenyalen la possibilitat que es produeixi la "liquidació judicial" del club; çò és, el descens automàtic a Tercera Federal, la divisió més baixa del rugby francès.

1 comentari:

  1. Aquesta noticia quasi es el reflexe de la situació del clubs catalans adcrits a la FCR i que participem en competició, que s'incriuen i no tenen diners despres per pagar-ho i no baixen ni pujen, en canvi d'altres equips no s'apunten per no tindre diners i la FCR, la seva junta, fa ulls cecs. A veure per quan un canvi radical de canvi de Federació entre els Planes un pobre infeliç i el fustrat i amargat Rahola bones sensacions.

    PD A que be tot això, dons que uns (gran majoria) no paguen i no pasa res, i d'altres ens demanen diners i mes diners, a veure si surt la lliga independent de la FCR, que el projecte ja esta en marxa.

    Pit i Collons, ostres ostres!!!!!

    ResponElimina