Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 17 de març de 2010

Gareth Thomas, al XIII

Segons sembla, Gareth Thomas ha trobat un cert plaer en sorprendre propis i estranys. I és que fa un parell de setmanes anunciava el seu fitxatge pels Celtic Crusaders. La peculiaritat és que els Crusaders són un equip de la Superleague (rugby league o XIII, com ho preferiu).

Thomas, de trenta-cinc anys, és el jugador gal·lès amb més convocatòries amb la selecció del Porro: en total, 100 caps (i quaranta assajos!). Per a l'exjugador de Tolosa i els Blues de Cardiff, el canvi d'aires del rugby union al rugby league té poc a veure amb l'oferta econòmica: aquest era un repte, una oportunitat per impulsar el rugby al nord de Gal·les. En la decisió de Thomas hi ha tingut un pes important el conjunt tècnic i directiu del club de Wrexham, Iestyn Harris i Brian Noble.

El 17 de juliol, els Crusaders visitaran Perpinyà per enfrontar-se als Catalans Dragons. Sense tenir les estadístiques històriques davant, ens atrevim a afirmar que serà la primera vegada que un jugador gal·lès trepitja els dos estadis de la Fidelíssima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada