Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 26 de març de 2010

Els russos preparen el Mundial

La selecció russa participarà l’any vinent, per primera vegada, en una fase final de la Rugby World Cup. I el seu debut no serà pas gaire senzill: Austràlia el primer d’octubre! És per això que els jugadors russos han començat a preparar el repte de la fase final, i ho han fet aliant-se amb els enemics per excel•lència dels wallabies: els neozelandesos.

I és que quaranta-tres jugadors russos van partir de la ciutat siberiana de Krasnayar per arribar a Christchurch, i passar-hi un mes formant-se a l’Acadèmia de Rugby Park de la ciutat neozelandesa. La comitiva de turistes, han sabut aprofitar el fet que el l’entrenador de l’equip, el Krasnyi Yar, és el vicepresident de la Federació Russa de Rugby, Yuri Nikolaev. Nikolaev espera poder portar la selecció russa al complet el gener de 2011 a NZ per tal que s’imbueixin del sistema d’entrenament d’aquell país. El que és segur és que, durant el Mundial, prop de dos mil seguidors russos seguiran la seva selecció.

Val a dir que John Haggart, manàger del centre de tecnificació, ha definit els jugadors russos com a grossos, atlètics i forts. Evidentment, tenen coses per aprendre, sobretot a nivell tècnic. Però piquen fortm corren ràpid i estan compromesos. Un rival dur, doncs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada