Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 8 de març de 2010

Clermont 22 - USAP 17

La USAP va caure divendres passat en el seu desplaçament a Clermont. Partit amb aire de revenja per la final de la emporada passada ... i per la victòria catalana a l'Aimat Giralt a finals de setembre. Els de Groc van embutxacar-se la victòria aprofitant millor les seves oportunitats, mentre que els Catalans van endur-se de la visita Can Michelin un bonus defensiu que a mesura que s'acosti el final de la fase regular pot valdre el seu pes en or.

El partit va començar amb els Catalans avançant-se en el marcador gràcies a un drop de Nicolas Laharrague; al quart d'hora els locals ja havien passat per davant gràcies a dues puntades (6-3, 13'), però els Arlequins van mantenir aquesta distància mínima en l'electrònic tot i l'expulsió temporal de Jerome Schuster. És més, de nou Laharrague feia passar l'ovalada entre la hac en el darrer minut, igualant el marcador i deixant les opcions molt obertes de cara al segon temps.

Va ser precisament a la represa quan els catalans van començar a intimidar els locals: l'assaig de Tincu als 43 minuts pujava un 9 a 14 que feia arrufar nassos entre el públic local. Fou llavors, però, quan entra en escena la banqueta local, el peu de Brock James ... i una nova expulsió temporal, aquest cop de Chouly, que els de Groc van aprofitar per aconseguir la seva primera marca de la mà d'Anthony Floch (19-14, 55'). Brunel va treure artilleria pesada (Pulu, Mermoz, Sid, Tchale-Watchou), però el XV català no va saber encarar amb suficient eficència el joc. Tot i comptar amb superioritat numèrica en els darrers deu minuts per l'exclusió de Bonnaire, els Sang i Or només serien capaços d'arrencar una penalitat gràcies a Melé (i un punt de bonus defensiu gràces a l'esforç de tot l'equip)
.

Amb aquest resultat, la USAP queda en tercera posició de la classificació, per darrere de Castres i Clermont. El partit de divendres vinent a casa enfront Biarritz pot ser un pas més vers les semifinals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada