Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 22 de febrer de 2010

Montauban 16 - USAP 13

Després de tres victòries consecutives al Top 14, la USAP va caure dissabte en la seva visita a Sapic. El XV occità va saber rendibilitzar un assaig matiner i dues expulsions temporals que van fer que els nordcatalans haguessin d'encarar la meitat del segon temps amb un home de menys.

El peu de Nicolas Laharrague va posar els catalans per davant en el marcador als dotze minuts, després d'haver errat dos cops de càstig; però la resposta local no es faria esperar: Rida Jahouer aconseguiria plantar l'ovalada en zona de marca després d'una fase d'atac per davantera dels occitans. Cedrc Rosalen s'encarregaria, amb dues penalitats transformades, d'augmentar la diferència abans de la mitja hora de joc fins el 13 a 3. Però la davantera catalana no abaixà el cap, i abans del xiulet del descans aconseguí assaig per penalitat que deixava els locals a mercè del XV Sang i Or (13-10). Al segon temps, Freshwater era enviat al sin bin als quaranta-set minuts, i Gavin Hume als cinquanta-vuit. Això significà per als catalans haver de jugar la meitat de la segona part amb un home menys, i per decisions excessivament severes de l'àrbitre. Tot i que Laharrague empatava a 13 al minut 55', la superioritat va ser aprofitada pels locals que de nou gràcies al peu de Rosalen posaven tres punts més al marcador (59'). Quedaven vint minuts, però el marcador ja no es va moure més. La derrota catalana es consumava.

El punt de bonus defensiu, tenint en compte el resultat de Castres enfront el Ràcing Metro, val el seu pes en or, ja que permet els catalans mantenir-se al capdavant de la classificació. I aquest fet és improtant perquè els propers partits són brutals: visita a Clermont, recepció de Biarritz i l'Stade Français, i desplaçaments a Castres i Toló. Ens esperen unes setmanes més que emocionants!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada