Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 8 de febrer de 2010

Baiona 13 - USAP 30

Partit guanyat, liderat assolit. El matx disputat divendres al País Basc, aplaçat per l'afer de la grip A, va significar el gir definitiu en l'evolució dels arlequins en la lliga local. La castanyada europea ha tingut les seves repercussions positives, i els nordcatalans han encadenat una sèrie de victòries que els han tornat a posar al capdavant del Top 14, compartint la posició d'honor amb Castres. Resten quinze dies per al proper compromís, a casa enfront Montauban, i un stage de la USAP a sant Cugat del Vallès entre el 14 i el 17 de febrer. Ara toca una setmana de descans ...

Gran victòria dels catalans a Baiona, amb un partit notable i un bonus ofensiu arrencat gairebé sobre el xiulet final per Manas. Els catalans van demostrar efectivitat i realisme, mentre que els locals no van estar gaire fins a la mà.Tot i que els bascos esperaven els catalans amb ganes, ja que els motius mèdics per la suspensió del partit el novembre no els van acabar de convèncer, aquestes van ser aviat dissipades pel joc dels catalans. Laharrague obria el marcador d'una puntada als set minuts, però la concentració dels bascos a l'inici del partit, sumada a un sin bin del mateix Laharrague per placatge alt a Lacroix, va permetre els locals de capgirar l'electrònic. Però Adrien Planté va ser l'encarregat de refredar l'afició basca: primer, aprofitant una puntada encertada de Laharrague (23') i després, culminant una contra llançada per una recuperació de Britz (38'). Amb nou punts de desavantatge els locals encaraven el descans amb una minva important de la confiança.

A la represa, la USAP va centrar els seus esforços en la defensa i la recuperació. Fruit precisament d'una recuperació de Durand, acabaria pujant el tercer assaig nordcatalà al marcador de la mà de Jerome Porical (43'). Era la sentència definitiva, confirmada amb una posterioritat penalitat transformada per Laharrague (6-25). Els bascos, però, van treure l'orgull per aconseguir un assaig al minut 62 que seria compensat per Manas en el darrer sospir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada