Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 25 de gener de 2010

USAP 34 - Benetton 6

Adéu Europa i, esperem també, adeú mala ratxa. Davant dels italians de Treviso, els mateixos amb qui el XV Nordcatalà va començar a perdre el nord l'octubre, la USAP va enllestir divendres la seva participació a la Copa d'Europa d'enguany. El balanç no és gaire positiu, dues victòries i quatre derrotes; probablement, el més important és el fet que, a partir d'ara, l'equip de Perpinyà ja pot centrar els seus esforços en la competició local, en la que ocupa una interessant quarta posició, amb un partit menys.

Tot i estar eliminats, calia fer un bon partit per dos motius: d'una banda, per afavorir la reconciliació amb els seguidors; de l'altra, per venjar-se de la derrota per la mínima a Itàlia. La primera part no va ser pas fàcil: els visitants s'avançaren en el marcador gràcies a una penalitat transformada per Gossen als divuit minuts, i el joc de la USAP no semblava concretar-se tot i que, als vint minuts, Laharrague igualava de nou l'electrònic. Seria en el darrer minut del primer temps, de la mà del jove taloner Charles Geli, que els Catalans plantarien per primera vegada l'ovalada en zona de marca italiana. A partir d'aquest moment, els italians van quasi desaparèixer de la gespa: en els segons quaranta minuts, amb una primera línia completament renovada (Mas, Tincu, Freshwater), quatre assajos més van caure de la banda arlequinada. Tincu, per dues vegades; Vivalda, i Grandclaude en van ser els responsables. Els italians només van poder moure el marcador gràcies a una encertada penalitat de Tobie Botes.

La victòria serveix per recuperar confiança de cara al Top 14, que torna a l'Aimat Giralt aquest dijous mb la visita de Bourgouin, un equip que ocupa la dotzena posició en la classificació.

Els quarts de final de la Heineken queden de la següent manera:

Munster - Northampton Saints [¿¿¿???]
Biarritz Olympique - Ospreys
Tolosa - Stade Français
Leinster - Clermont

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada