Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dissabte, 16 de gener de 2010

Tindrà ganxo Perpinyà?

L’obertura internacional gal•lès, James Hook, sembla tenir intencions d’abandonar els Ospreys a finals d’aquesta temporada. En el seu moment ja vam informar dels rumors que corrien sobre aquesta possibilitat, i mica en mica el soroll de fons va augmentant de volum. Ara ens en tornem a fer ressò perquè si a l’octubre citàvem tres noms de clubs del Top 14 (Clermont, Tolosa i Toló); si ahir la BBC desmentia la possibilitat de fitxatge per part de Worcester i després que el seu actual club impedís les negociacions amb el seu rival gal·lès, Cardiff, ara segons sembla la USAP ha mostrat interès en fer-se amb els serveis d’aquest jugador de vint-i-quatre anys i trenta-set caps pel Quinze del Porro.

Segons Midi Olympique, s’estaria parlant d’un contracte de tres anys; l’únic inconvenient seria la vinculació amb els Ospreys, d’encara quinze mesos, que caldria saldar amb una transacció econòmica de 150.000 €. De moment, però, l'obertura és a la llista de convocats per al partit que enfrontarà el XV gal·lès enfront Clermont aquesta tarda.


PS. Demà diumenge, per Teledeporte i a partir de les 19 hores, podeu seguir en diferit el partit de la Heineken que enfrontarà els nostres Arlequins amb els Sants de Northampton.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada