Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 7 de gener de 2010

El XV de 2009 ...

... segons Midi Olympique. Ens l'ha fet arribar el nostre camarada Ivan Font, i aquí us l'exposem per a goig i gaudi del debat. S'hi podrà estar d'acord o no, però aquesta és la tria del bisetmanari francès:

Kearney (Irlanda)
Sivivatu (Nova Zelanda), O’Driscoll (Irlanda), Fourie (Sudàfrica), Habana (Sudàfrica)
Carter (Nova Zelanda), Du Preez (Sudàfrica)
Elsom (Austràlia), Heaslip (Irlanda), Brüssow (Sudàfrica)
Matfield (Sudàfrica), Botha (Sudàfrica)

Castrogiovanni (Itàlia), Du Plessis (Sudàfrica), Barcella (França)


Del llistat en podem extreure algunes conclusions. La primera, la supremacia sudafricana: la segona, els bons ulls amb què des del jornal francès es miren l'italià Castrogiovanni, que si bé es capaç de realitzar partits espectaculars, també ha protagonitzat enguany desastres de consideració. I la tercera, l'oblit de McCaw, que tot i ser considerat per l'IRB com el jugador de l'any (per segona vegada, la primera va ser el 2006), no sembla haver convençut els especialistes francesos.

Mentre Midi Plympique selecciona el XV de 2009, Rugby World no s’hi posa per poc i publica en la seva darrera edició l’Equip de la Dècada, amb banqueta de canvis inclosa ...

Gethin Jenkins (Gal·les), John Smit (Sudàfrica), Carl Hayman (Nova Zelanda)
Martin Johnson (Anglaterra), Victor Matfield (Sudàfrica)
Richard Hill (Anglaterra), Richie McCaw (Nova Zelanda), Sergio Parisse (Itàlia)
Agustín Pichot (Argentina), Dan Carter (Nova Zelanda)
Shane Williams (Gal·les), Matt Giteau (Austràlia), Brian O’Driscoll (Irlanda), Jason Robinson (Anglaterra), Mils Mulaina (Nova Zelanda)

A O'Driscoll, a més, li reserven el títol de jugador de la dècada. La banqueta d’aquest superequip estaria formada per Rodrigo Roncero, Mario Ledesma, Sylvian Marconnet, Juan-Martin Fernández Lobbe, Fourie Du Preez, Jonny Wilkinson, Yannick Jauzion i Juan Martin Hernández. Davant d’aquesta llista, i sense voler treure mèrits a ningú, ens ve una pregunta al cap: vol obrir el mercat llatinoamericà, Rugby World?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada