Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 9 de desembre de 2009

USAP 29 - MHRC 3

Tot i no aconseguir el bonus ofensiu per manca d'encert en els darrers metres, la USAP va embutxacar-se dissabte passat una folgada victòria enfront de Montpeller, que va resistir al setge català durant una bona estona. Els occitans no van acabar de sortir del marcador fins l'assaig de Perry Freshwater als seixanta-dos minuts de joc.

I és que abans, el marcador només s'havia mogut a puntades. Quatre penalitats transformades per Porical (que aconseguiria un 7 de 8) deixava l'electrònic en un 12 a 0 favorable als interessos arlequinats. A la represa, Benjamin Thiery va escurçar una mica les diferències en transformar una penalitat per la banda occitana, però la quasi immediata resposta de Porical i la posterior targeta groga a Vassili Bost, flanker del MHRC, van deixar el partit en mans d'un XV Sang i Or que va saber "matar-lo" amb un assaig de Freshwater i un altre del jove de la pedrera Yannick Parent, acabat de sortir al camp feia un minut. La victòria final per 29 a 3 deixa clara la superoritat catalana enfront d'un XV occità que cau a la onzena posició; tot amb tot, l'equip va acusar una certa manca de concentració que li va impedir aconseguir el punt de bonus ofensiu tot i gaudir de diverses oportunitat. L'error en el darrer moment en va ser la causa, que els jugadors atribuïren a diversos factors -diguem-ne- ambientals.

El proper divendres, torna la Heineken Cup. La USAP visita terres irlandeses per batre's amb la Red Army de Limerick; Munster ve de perdre el seu darrer partit de la Magners League enfront Swansea, per 19 a 14. De ben segur que serà un partit interessant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada