Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 2 de desembre de 2009

Els Babaas, escalfant motors ...

I és que després de la tanda de tests d'aquest cap de setmana, el proper dissabte 5 de desembre es jugarà a Twickenham un partit especial: el Barbarian RFC s'enfrontarà als Homes de Negre de Nova Zelanda. Ja us hem parlat amb anterioritat d'aquest partit que serà una de les cireretes d'aquesta tardor rugbística. Doncs bé: mentre els neozelandesos afinen el seu XV partit rere partit, Nick Mallet ha fet pública la llista de convocats per l'encontre. Per fer-vos una idea del potencial que hi haurà sobre la gespa del mític estadi londinenc, us la transcrivim a continuació:

Tres quarts: Leigh Halfpenny (Gal·les), Bryan Habana (Sudàfrica), Joe Rokocoko (Nova Zelanda), Drew Mitchell (Austràlia), Jamie Roberts (Gal·les), Jaque Fourie (Sudàfrica), Morne Steyn (Sudàfrica), Matt Giteau (Austràlia), Fourie du Preez (Sudàfrica), Will Genia (Austràlia).

Davanters: Bismarck du Plessis (Sudàfrica), Stephen Moore (Austràlia), Tendai MtawariraSudàfrica), W P Nel (Free State Cheetahs), Salvatore Perugini (Itàlia), Victor MatfieldSudàfrica), Danie Rossouw (Sudàfrica), Carlo del Fava (Itàlia), Rocky Elsom (Austràlia), SchalkBurger (Sudàfrica), George Smith (Austràlia), Andy Powell (Gal·les).

La forta presència meridional contrasta amb la convocatòria d'italians (endevineu de qui és seleccionador Mallet en l'actualitat, o amb quin combinat havia jugat? Necessiteu més pistes?). A destacar també Rokocoko, que vestirà la samarreta ratllada dels Babaas enfront dels seus companys de selecció. La qualitat dels convocats fa suposar, a priori, que el partit serà entretingut. Per anar fent boca, us deixem amb un muntatge del partit que enfrontà no fa gaire mesos els Babaas amb Austràlia: a disfrutar!