Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 10 de desembre de 2009

Breus usapistes

El segona línia d'origen camerunés, Robins Tchale-Watsou, ha prolongat la seva relació contractual amb la USAP. Tchale-Watsou, un dels pocs fitxatges d'aquesta temporada, ha allargat la seva vinculació amb el club nordcatalà per tres anys, de manera que serà jugador Sang i Or fins el juny de 2013.

Julien Candelon, de dos a tres mesos de baixa.
L'ala català de vint-i-nou anys va haver d'abandonar la gespa de la Catedral dissabte passat per una lesió al puny esquerra. Operat dilluns passat sense novetat, hauriàde restar entre dos i tres mesos de baixa. Ànims, Julien!

Tonita, dubte per Limerick. El tercera línia romanès de la USAP, tocat a la cadera, podria no jugar el partit de divendres enfront de Munster. De confirmar-se la baixa de Tonita, la tercera línia catalana estaria sota mínims de cara a aquest matx, ja que a més del romanès són baixa Vaki, Pérez, Chouly i Tuilagi. El jove Yannick Parent, de només vint-i-dos anys, sembla que serà titular a Thomond Park. La resta de vint-i-sis convocats, seran els que segueixen: Freshwater, Schuster, Mas, Pulu, Bourrust, Géli, Tincu, Guirado, Olibeau, Tchalé-Watchou, Alvarez-Kairelis, Vivalda, Le Corvec, Guiry, Tonita, Durand, Mélé, Cazenave, Hume, Manas, Marty, Mermoz, Grandclaude, Burger, Sid i Porical. AVÍS PER A NAVEGANTS: TELEDEPORTE OFERIRÀ EL PARTIT EN DIFERIT DIVENDRES A PARTIR DE LES 23:45 (L'HORARI, COM SEMPRE AMB TELEDEPORTE, ÉS INDICATIU).

Mica en mica s'omple la pica. Si la USAP ens ofereix imatges dels partits gràcies a USAP.TV, ara gràcies a l'acord entre el diari El Punt i Ràdio Arrels ens serà a tots més fàcil escoltar el programa de ràdio Entre els pals semalers. I és que fruit de la col·laboració entre aquests dos mitjans de comunicació catalans ha nascut el web del mateix nom des d'on només cal clicar un enllaç per escoltar aquest programa. Felicitats per la iniciativa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada