Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 26 de novembre de 2009

Lomu torna ...


Aquest passat cap de setmana, entre tant de test-matx i Top 14 i Guinness Premiership i d'altres competicions, hi va haver una notícia de rugby especial: la tornada a la gespa de Jonah Lomu, l'ala neozelandès considerat un dels millors jugadors de la història. El mes de juny ja vam referència en aquest mateix web al fitxatge de Lomu per part del Marsella Vitriolles; la notícia ara és que, després d'un estricte règim, el jugador a tornar a tocar l'ovalada amb quinze rivals davant. D'això ens en felicitem. I també ens felicitem que aquesta sigui una notícia que alguns mitjans de la premsa domèstica considerin oportú de col·locar en les seves pàgines; el que caldria demanar, però, és una mica de ... no sé ... rigor? Coneixement de l'esport? Alguns diran que aquest Webremença es passa tres pobles, però com deia el tecnòleg copio i enganxo ...

Jonah Lomu torna a jugar. Qui fou gran estrella de la selecció All Blacks i del rugbi mundial va tornar ahir als terrenys de joc després que el 2006 li fessin un trasplantament de ronyó. Lomu, de 34 anys, milita ara a les files del Marseille Vitrolles, un equip semiprofessional de la Tercera Divisió francesa, i en la seva reaparició va tenir un paper discret -va fallar l'únic assaig que va intentar-, però es va mostrar "satisfet". "El que em falta és agafar confiança", va admetre.

La pregunta és: des de quan s'intenta un assaig i es falla? Agrairíem possibles explicacions. Com més enrevessades, millor. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada