Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 23 d’octubre de 2009

Wilko

Un dels webs que ens permeten mantenir-nos informats sobre el desenvolupament del rugby all over the world, i especialment a l’hemisferi sud, és Rugby Dump. D’ella n’extraiem notícies, però sobretot vídeos. I avui, continuem el nostre procés de “vampirització” de webs que són millor que la nostra.

El 2003, veia a la llum el documental Jonny Wilkinson: the real story. Per obra i gràcia d’internet, i d’aquest invent anomenat You Tube, en podem disfrutar on-line. I és que l’
obertura anglès, després d’alguna temporada en què semblava estar més a punt de la retirada que no pas altra cosa, ha ressuscitat en terres franceses. El seu fitxatge per Toló, i les seves actuacions en diversos encontres (especialment el partit enfront Tolosa), l’han tornat a col•locar al lloc que es mereix. Com bé recorda el seu primer entrenador al Farnham RFC, tenia bona visió de joc, bones mans i una habilitat estupenda. Tenint en compte que la criatura era under 8, no està malament!

Avui, nosaltres us oferim la primera de les vuit parts en què s’ha dividit el documental. Les set restants ... ja sabeu on trobar-les!


Cap comentari:

Publica un comentari