Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 8 d’octubre de 2009

El novembre que ens espera

L’International Rugby Board ha fet pública la llista de partit que integraran els anomenats test matx de novembre. En total seran 38, i tot i que la llista completa la podeu trobar en aquest enllaç, val la pena destacar-ne alguns perquè us els marqueu a l’agenda.

El 31 d’octubre Nova Zelanda i Austràlia s’enfrontaran ... a Tokyo. Serà el primer partit entre aquestes dues seleccions al Japó, i l’encontre forma part de la intenció declarada de l’IRB de fer crèixer l’esport de l’ovalada als països asiàtics; un dels altres moments estelars d’aquest reguitzell de partit serà l’enfrontament entre els vigents campions dels Sis i el Tres Nacions, Irlanda i Sudàfrica, a Croke Park, el 28 de novembre. Enmig dels tests, també es disputaran partits de la prèvi del Mundial 2011 (Tunísia-Namíbia, USA-Uruguay).

Les parabòliques treuran fum!

2 comentaris:

 1. Hola,

  amb la nova web de la USAP ha desaparegut la versió catalana?

  jOSEP

  ResponElimina
 2. Tot sembla indicar, com bé dius, que amb la remodelació del web de la USAP, el català ha esdevingut de nou un llençol perdut en la bugada.
  Com ho és, per exemple, en l'edició per part de L'Independant, de l'USAP MAG. Molt probablement la setmana entrant, si continua la situació, mirarem a veure què s'hi pot fer.

  ResponElimina